Az általam használt professzionális kozmetikumok

PANAROM illóolajok és ADRIENNE FELLER kozmetikumok

A kozmetikumok megálmodója Feller Adrienne kozmetikusmester, aromaterapeuta mester kineziológus, természetgyógyász.
Az általa létrehozott kozmetikumok 100% tisztaságú illóolajokból, gyógynövénykivonatokból, esszenciális zsírsavakat tartalmazó növényi olajokból, virágesszenciákból készülnek.

A kezelések során több mint 80 féle illóolajból választom ki a megfelelőket.

A kozmetikumok nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, mesterséges színező és illatanyagokat és ásványi olajakat (kőolajszármazékokat). Termékeikkel nem végeznek állatkísérleteket.

Adrienne Jelmondata:
Szakmai tapasztalatom igazolja a régi mondást, miszerint a szépség belülről fakad. Éppen ezért fontos számomra, hogy az általam megálmodott és megalkotott szépségápolási termékek éppúgy szólítsák meg a bőrt, mint a lelket, hiszen a kettő szétválaszthatatlan egymástól. A természetes anyagok, az illóolajok, virágesszenciák és az érintés különleges minősége KULCS A SZÉPSÉGHEZ.”

adrienne feller

A kozmetikai kezelésekben fontos az egyénre szabottság, hisz minden ember más és más, különböző lelki rezdülésekkel és bőrproblémákkal, ezért az első megjelenésnél feltérképezzük a test és lélek állapotát, és ezek alapján állítom össze frissen a kezeléshez felhasznált kozmetikumokat.
A kezelések során fontos szerepet játszanak a speciális akupresszúrás pontokat stimuláló, mély relaxációs masszázsok.