Bemutatkozás

aromaliget_harkai_kriszti_18

Harkai Krisztina vagyok,  nő, anya és feleség.

Hivatásomat tekintve Adrienne Feller mester, szépségterapeuta, kozmetikus, aromaterapeuta és az érdi Adrienne Feller Referencia szalon vezetője.

Lényem alapja, hogy adhassak és az Adrienne Feller kozmetikumokkal és metódussal ezt 100%-ban meg tudom élni. Szalonomat már ebben a szellemben alakítottam ki, az otthonom kertjében. Az ajtón belépve a harmonikus környezet, az illatok, a halk relaxáló zene, a 100%-ban természetes luxus kozmetikumok és finom érintések mind-mind a vendég feltöltődését szolgálják.

Elkötelezett híve vagyok a holisztikus gyógyításnak és a szépségápolásnak.

2010 januárja óta a Panarom Aromaterapeuta és az Adrienne Feller Szépségterapeuta Iskola hallgatójaként új világ tárult elém. Mestereim, Feller Adrienne és Tobai Ágota szárnyai alatt megismerkedtem az illóolajok csodás világával, melyek fantasztikus lehetőségeket nyújtanak a szépségápolás, a betegségmegelőzés és a gyógyítás terén.

Hihetetlenek az illóolajok. Megnyitják lelkünk kapuját, előhozzák a mélyen eltemetett negatív érzéseket, szomorúságot, haragot, magányt, keserűséget, bánatot és segítenek ezek elengedésében. Fényt és örömöt hoznak életünkbe. Testi síkon is számos pozitív hatásuk van, csak pár a sok közül: görcsöket, fájdalmakat oldanak, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatásuk van. Az immunrendszert erősítik, baktérium-, vírus- és gombaölő hatásuk elismert. Számos betegségnél nyújtanak megoldást akár önálló vagy kiegészítő gyógymódként.

Éppen ezért különlegesek az Adrienne Feller kozmetikumok, hisz a 100%-ig természetes növényi kivonatok és olajok mellett olyan csodálatos illóolajokat is tartalmaznak, melyek hihetetlenül gyorsan és pozitívan képesek befolyásolni testünk és lelkünk piciny rezdüléseit, ezáltal hatnak a bőrre és javítják annak állapotát.

Elvégzett tanfolyamok:

  • IPOSZ kozmetikus iskola
  • Homeopátiás Baráti Kör: Schüssler terapeuta tanfolyam
  • Panarom Szépségterapeuta, Szépségterapeuta mester, Aromaterapeuta iskola
  • Agykontroll tanfolyam Domján László vezetésével
  • Natúr szappankészítő tanfolyam
  • Élelmiszer és vegyi áru eladói OKJ képzés
  • Homeopátia a mindennapjainkban tanfolyam
  • Nemzetközi aromaterapeuta továbbképzés

Az Adrienne Feller referencia szalon Érden található.

Cím: 2030 Érd, Orgona utca 8.

Bejelentkezés:
Előzetes megbeszélés szerint az alábbi telefonszámon:

Harkai Krisztina

Telefon: 06/20-772-4010

E-mail címem: hszkrisztina@freemail.hu