KÜLÖNLEGES SZÉPSÉGÁPOLÁSI RITUÁLÉK

Mini facelifting kezelés az érett bőr számára

Rövidített kezelési program, intenzív hatóanyag bevitellel                                  60 perc 10.000Ft

Rendkívül intenzív hatású, bőrfeszesítő kezelés, melyet akkor ajánlunk, ha csak egy órája van a szépségápoló programra, mégis hatékony, látványos eredményre vágyik.

Rose de Luxe  mandala rituálé                                                                                    120 perc 12.000Ft

Különleges drágaköves kényeztetés minden bőr számára.

A Rose de Luxe rituálé legfőbb hatóanyaga a világ legértékesebb illóolaja, melyet a szépségével és illatával elvarázsoló damaszkuszi rózsából nyernek ki vízgőz desztillációval.

A damaszkuszi rózsa illóolaj enyhíti a szorongást, oldja a feszültséget és a stresszt, harmonizálóan hat a lélekre, oldja a lelki görcsöket.

Bőrre gyakorolt hatásai: sejtmegújító, regeneráló, ránctalanító, bőrszépítő.

A Rose de Luxe rituáléhoz kapcsolódó Adrienne Feller mandala masszázs egy különleges technikára épül. A arc-és dekoltázsmasszázst részben rózsakvarc és hegyikristály kövekkel végzem, hatására a vendég mélyen el tud lazulni, és így a kezelésben alkalmazott hatóanyagok még mélyebben hatnak, nem is beszélve arról a tényről, hogy ellazult állapotban olyan hormonok (endorfin, oxitocin) szabadulnak fel a szervezetben, melyek a legjobb bőrregenerálóak.