KÜLÖNLEGES SZÉPSÉGÁPOLÁSI RITUÁLÉK

Hungarian spring kezelés

Adja át magát a termálvíz és a napsütötte szőlő megújító erejének                 80 perc 12.000Ft

A Hungarian spring termékekben lévő különleges hatóanyagok élettel és energiával töltik fel a bőrt. Magas antioxidáns tartalmánál fogva segít felkészíteni a bőrt a nyári napsugárzásra és a már a napnak kitett bőrt regenerálja.

Hungarian Spring luxus rituálé                                   120 perc                                                16.000Ft

A Hungarian Spring termékek különlegessége az ásványi anyagokban rendkívül gazdag Széchenyi termálvíz, a villányi kékszőlő vitamin és flavonoid tartalmú olaja és kivonata, a sejtregeneráló és mélyhidratáló zabolaj, a ritka Omega 5 zsírsavban gazdag gránátalma mag olaj, a hidratáló, nyugtató és vitalizáló uborka kivonat, a vitaminokban rendkívül gazdag sejtregeneráló, antioxidáns homoktövis olaj, a virágesszenciák és az értékes zsálya kivonat.

A különleges termékhez az egyedi luxus élménykezelés párosul, mely mélyen ellazítja az idegeket, megérinti a lelket és a különleges anyagoknak köszönhetően sejtszinten regenerálja, fiatalítja az érett bőrt.
A rituáléban speciális mély dekoltázs, szem körüli és száj masszázst alkalmazok.                

POUR  HOMME Mini és Luxus arckezelések

Ellazulás, felfrissülés férfiaknak                                                               50-100 perc 10.000-16.000Ft

A tömjén, szantál, rozmaring, gyömbér és a magyar termálvíz újjáéleszti a bőrt, a virágesszenciák és illóolajok ébresztően hatnak a lélekre.